Vacature Advocaat-Medewerker of Advocaat-Stagiaire

Civiele praktijk

Wie wij zijn

Wij zijn Leliveld Advocaten, gevestigd in een statig pand in het centrum van Maastricht. Ons team bestaat uit ervaren advocaten en juristen, gespecialiseerd in MKB en ondernemingsrecht, civiel en non-profit. Wij staan onze cliënten doelgericht en daadkrachtig bij in geval van conflicten, complexe onderhandelingen en/of juridische vraagstukken. No nonsens, creatief, waar nodig out of the box en altijd eerlijk over de haalbaarheid van een zaak.

Jouw profiel

Jij bent een gedreven, ondernemende en ambitieuze advocaat met een master Nederlands Recht en interesse in de civiele praktijk. Bij voorkeur met kennis van en ervaring in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en/of huurrecht bedrijfsruimte.

Je bent verder communicatief sterk, analytisch goed onderlegd en in staat de juiste verbanden te leggen. Een teamplayer die ook zelfstandig uitstekend functioneert. Een professional met een output van juridisch hoog niveau. Maar iemand die ook in staat is om complexe zaken uit te leggen in begrijpelijke taal. Je gaat tot het uiterste voor je cliënt, maar blijft altijd integer. Een advocaat met de ambitie om zich te specialiseren, maar toch altijd in staat om het breder verband te zien.

En als je dan ook nog een gepassioneerd ‘mensen-mens’ bent met een goed gevoel voor humor én een gezonde dosis relativeringsvermogen, dan willen wij jou graag ontmoeten voor een goed gesprek.

Wat wij bieden

Misschien dat wij veel vragen, maar wat wij je bieden is navenant. Een goed salaris, aangevuld met een bonusregeling. Je krijgt een uitstekende begeleiding en de mogelijkheid om verdere opleidingen te volgen. Wij hebben altijd veel aandacht voor de opleiding van onze medewerkers. Thuiswerken is altijd mogelijk. Ook na de pandemie. We werken hard voor onze cliënten, maar tegelijkertijd is de sfeer ongedwongen. Een gezonde balans tussen werk en privé is niet wat wij alleen propageren, maar ook actief stimuleren.

Interesse in dit aanbod?

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en kun je je in ons aanbod vinden? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur in dat geval een mail met jouw CV en motivatie naar leliveld@leliveldadvocaten.nl onder vermelding van “vacature advocaat”. Jouw interesse wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.